Gespecialiseerd in lingerienacht-bad-onder- en beenmode

053 737 0078

info@papinglingerie.nl

Lingerienacht-bad-onder- en beenmode

Pure
passie
voor Lingerie!

paping

In het centrum van Haaksbergen vindt u de trendy speciaalzaak in lingerie,
bad- nacht- en ondermode van Ine Meddeler

De liefde voor het lingerievak ontvlamde bij haar toen zij als 15-jarige scholier haar stage doorbracht bij een lingeriewinkel. De werkzaamheden waren zo aantrekkelijk gevarieerd dat zij besloot zich verder te ontwikkelen in deze branche.

Ine beleeft veel voldoening aan de omgang met klanten en het uitbrengen van eerlijk en onafhankelijk advies. Dankzij haar persoonlijke contacten met leveranciers van de bekende merken in deze branche, slaagt zij er elk seizoen in een representatieve modische collectie lingerie, bad-, nacht- en ondermode voor zowel hem als haar in te kopen.
Daarvoor worden beurzen bezocht in Antwerpen, Amsterdam en in Almere, en bovendien bezoeken leveranciers haar ook in Haaksbergen.

Natuurlijk runt Ine haar winkel niet alleen, maar kan zij rekenen op het enthousiasme en op de ervaren medewerking van haar collega’s.

Mooie merken in Haaksbergen

Paping Lingerie voert een geheel zelf samengestelde selectie van artikelen in haar lingerie en overige collectie’s, welke te onderscheiden zijn in basis- en seizoen assortiment.

Lingerie

Van lingeriemerken als MarieJo L’aventure, Prima Donna Twist, Chantelle, Passionata, Mey, Esprit, Anita en Felina zijn de meest actuele modellen direct leverbaar.

Nachtkleding

Voor leuke en gevarieerde nachtkleding in betaalbare prijsklassen werken wij samen met Essenza, Vamp, Cyell, Charlie Choe, Ringella, Nanso, Esprit, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Schiesser, Hom, Vossen en Pastunette.

Heren onder- en nachtmode

Ondermode verkopen wij van de merken Schiesser, ten Cate, Hom, Sloggi, Mey, Muchachomalo, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Spanx.

paping-zwemkleding

Badmode

Als u wilt zonnen of zwemmen kunt u bij Paping Lingerie kiezen uit badmode en accesoires van de merken MarieJo, Prima Donna, Opera, Sunflair, Sunmarin, Cyell, Fantasie, WoW, Tweka, Beachlife, Esprit, Tommy Hilfiger en Calvin Klein.

Beenmode

Voor de bij uw bovenkleding passende beenmode heeft Paping Lingerie een ruime keuze aan basis-assortiment van het merk Oroblu

Werkwijze tijdens corona-tijd

Bij uw bezoek aan onze winkel zullen wij altijd zoveel mogelijk in samenwerking met u als klant de richtlijnen volgen welke door de overheid verplicht zijn.